Alfred Liefers

informatiestad Deventer

Alfred Liefers

Ik krijg energie van het bouwen aan organisaties en netwerkstructuren. Dit doe ik door mensen en initiatieven te verbinden om van daaruit nieuwe initiatieven te laten ontstaan of bestaande te versterken.
Mijn ervaring als manager in de automotive-, re-integratie- en de informatiesector gebruik ik om taaie vraagstukken in organisaties of netwerkstructuren met tevredenheid hanteerbaar te maken.
Mijn aanpak is vindingrijk, met energie en vol humor. Ik beschik over een creatieve geest en een scherpzinnige waarneming en richt me op de kracht van zowel het individu als het systeem. Ik zoek altijd de verbinding om door de inzet van sociale innovaties in een organisatie leiderschap en vakmanschap te ontwikkelen. Mijn ervaring leert dat het investeren in medewerkers en het realiseren van een optimale arbeidsverhouding zorgt voor vertrouwen. Dit is voor mij de basis om te kunnen innoveren en interne-/ externe samenwerking aan te gaan.