Inge Meijer

Consultant Zuid-Oost-Azië

Inge Meijer

Na 15 jaar te hebben gewoond en gewerkt in Azië en Australië is Inge Meijer in april 2016 (weer) in Deventer komen wonen. In Singapore werkte ze als International Recruitment consultant en als adviseur voor bedrijven die zich in Singapore wilden vestigen. Zuid-Oost-Azië was het speelveld van Inge en zij kent de ‘do’s and dont’s’ van het zakendoen in dit werelddeel. In Singapore begeleidde Inge bedrijven bij het beslissingsproces om zich in Azië te vestigen.
Sinds april 2016 werkt ze als Operations Manager van het Expatcenter, verbonden aan het WTC Hengelo. Het Expat Center helpt internationale kenniswerkers met het settelen in Nederland. Inge ondersteunt de expats bij vergunningaanvragen voor een verblijf; zoeken naar woonruimte; school/onderwijs voor de kinderen en andere formaliteiten en praktische zaken.
Vanaf 2017 ondersteunt Inge bedrijven die de sprong naar Azië willen maken. Bedrijven die zich in Azië willen vestigen of via e-commerce hun bedrijfsactiviteiten willen uitvoeren. Haar hart ligt in Azië en met de opgebouwde expertise kan Inge bedrijven ondersteunen. Het enige verschil is dat Inge nu niet vanuit Singapore maar vanuit Deventer actief is.