Lidwien Vermeulen

LIVE-beeld

Lidwien Vermeulen

Vanuit de beeldende kunst waar gemengde media haar ritme bepaalde, heeft Lidwien in de uitgeefwereld vele complexe processen (be-)geleid: van offline naar online. Prachtige vergezichten in perspectief, waarin complexe (content-)processen elkaar in versneld tempo opvolgden. Mensgericht talenten managen en veranderingen omarmen. Processen die zijn vastgelegd in veel beleids-, projectplannen en opleidingen. Schrijven… dat brengt Lidwien terug bij content. Luisteren en op een andere wijze verhalen vertellen over export, e-commerce, muziek, theater en de maakindustrie. De rode draad? Nieuwsgierig, een leven lang leren!

LIVE-beeld

  • mezelf. -over beelden -over een frisse blik -over openheid -over samenwerken en jij? “Wat is jouw ‘levend’ beeld?”