Albert Ploeger

DAVO

Albert Ploeger

Directeur DAVO & DAVO Fulfilment Services.
Meegaan met de bewegingen in de tijd, houd je zelf en je bedrijf gezond.

DAVO Fulfilment Services

Fulfilment is mensenwerk!
DAVO Fulfilment Services is expert in de verwerking en afhandeling van (webshop)bestellingen. Het gaat dan om de logistieke afhandeling en klantenservice. Ons succespercentage bij logistiek is 99,96% en het waarderingscijfer in zijn algemeenheid is 9,6. Daarnaast hebben we veel ervaring met het in- en ompakken van producten die verzonden moeten worden. Dat klinkt niet heel bijzonder en daarom wordt het in de branche ‘Value Added Logistics’ genoemd.
Heeft u dus vragen over het zelf regelen van uw webshopzendingen of het uitbesteden daarvan? En wilt u daarop een begrijpelijk Nederlands antwoord? DAVO Fulfilment Services kan u alles vertellen over wat er bij komt kijken en hoe belangrijk het is voor behoud van uw klanten.