Workshop: 9
Klanttevredenheid- ‘old school’ of ‘omdenken’? Alle gegevens binnen jouw bedrijf in één database, die dagelijks, per uur of ad random wordt aangevuld en bijgewerkt. Sturen op de klantwensen, op cijfers. Leads in kaart brengen en uiteindelijk nieuwe klanten kunnen begroeten voor jouw bedrijf.

Een goede klanttevredenheid is voor de een doel op zich en voor de ander een hygiëne factor. Moderne ondernemingen richten zich op de klantbeleving. Het creëren van ambassadeurs door het verkrijgen van inzichten in de klantbelevingen. Middelen als ‘customer journey’ programma’s worden ingezet om bedrijfsprocessen te innoveren waardoor de klant steeds meer centraal komt te staan in plaats van de organisatie zelf.
Of zoals – Steve Jobs –
“You’ve got to start with the customer experience and work back toward the technology.”

Sprekers: Michael Vromans [EMVÉconsultancy] en Bert Klomphaar [All-CRM]
Gespreksleider: Marco Kok