Geddy van Elburg

Ionmoon

Geddy van Elburg

Vanuit de Kunst in de jaren negentig zeer geïnteresseerd geraakt in alles wat met het internet mogelijk wordt en beschikbaar komt voor mens en bedrijf, reist zij de hele wereld over en maakt de start mee van vele nieuwe online marketing tools, advertising campagnes et cetera. Ze werkt voor diverse bedrijven en door studie en cursussen volledig ingewijd in de algoritmes die Google hanteert voor haar klanten. Dit draagt mede bij aan de oprichting van Ionmoon B.V.

Ionmoon BV

Ionmoon B.V. Een onderzoek en marketing bureau. Marktonderzoeken worden uitgevoerd zodat een bedrijf weet of het zich kan richten op B2B of B2C markt. Ionmoon ontwikkelt en bouwt vele websites en webshops voor internationale klanten en begeleidt de bedrijven bij de aansturing en ontwikkeling van vele campagnes.